Nemzetközi költöztetés

Nemzetközi költöztetés - Nem ismerünk határokat.

Nemzetközi költöztetés határok nélkül

Külföldi költöztetéseink során körbejártuk már Európát. 

Éppen ezért nagy rutinnal tervezzük meg a nemzetközi költöztetés minden részletét. A csomagolástól, a legoptimálisabb útvonalon keresztül a behajtási engedélyek beszerzésén át, egészen a lerakodási címre érkezésig.

Amikor ajánlatot kér tőlünk, akkor a legnagyobb magabiztossággal adunk részletes ajánlatot, melyben a korrekt ár mellett, a tervezett rakodási és érkezési idő, a szükséges munkaerő és eszközigény, valamint az optimális raktérméretű autó is szerepelni fog.

Speditőr partnerünk segítségével igény szerint gondoskodunk a vám-ügyintézésről és természetesen a rakománybiztosításról is.

Nemzetközi partnereink segítségével rövid határidővel bármilyen különleges eszköz- és teherautóigényt ki tudunk szolgálni.

 

Bejártuk már Európát. Önt hova költöztethetjük?

Ismerjük a legjobb útvonalakat, a szükséges ügyintézési metódusokat, tisztában vagyunk a helyi szabályokkal Európa számos országában. 

Ha még csak érdeklődik a költözéssel kapcsolatosan, akkor is szívesen állunk rendelkezésére. Írjon nekünk és segítünk, amiben csak tudunk. 

Saját raktárunkban biztosítjuk bútorai és ingóságai biztonságos tárolását akár rövidebb ideig, akár hosszútávon is.
Mert minden igényére gondolunk. 

Csomagolás és szállításra előkészítés

A költöztetés nem csak rakodásból és szállításból áll. Professzionális csomagolóanyagokkal és több száz költözés gyakorlatával állunk rendelkezésére.

Kérjen ajánlatot nemzetközi költöztetéssel kapcsolatban és garantáljuk, hogy

"Külföldre költöztették a (nem kevés...) cuccomat. Mindezt gyorsan, gördülékenyen, hatékonyan és rendkívül rugalmasan."
"Nem szokásom ajánlgatni valakit, de Karcsival nagyon elégedett voltam! Bátran hívjátok!"
"Köszönöm, nagyon elégedett vagyok, korrekt, pontos, gyors, gondos. Ha nagyobb volumenű dologra lesz szükségem, akkor is titeket hívlak."

Adja meg költözése részleteit elérhetőségeink bármelyikén. Minél több részletet oszt meg velünk, annál gyorsabb és pontosabb ajánlatot tudunk készíteni Önnek.

Amennyiben segítségre van szüksége, úgy telefonos kollégánk szívesen áll rendelkezésére.

Summary
Nemzetközi költöztetés
Service Type
Nemzetközi költöztetés
Provider Name
BK Moving Kft.,
Kerepesi út 96.,Budapest,Budapest-1144,
Telephone No.+36304443093
Area
European Union
Description
Nem ismerünk határokat a nemzetközi költöztetés során sem. Költöztetés Magyarországról külföldre vagy külföldről Magyarországra csomagolással, rakomány és vállalkozói felelősségbiztosítással európán belül.